Søk
 • Løvold Lyd

Leier du ut møtelokaler ? Øk leieinntektene med riktig løsning!

Hvorfor skal man velge å leie nettopp ditt møte/konferanse -rom ?


Se for deg at du skal leie et lokale til et heldagsmøte, konferanse eller lignende. Da med 6-10 personer, hva ville vært viktig for deg da ?


Dersom man skal se for seg hva som ville vært viktig, ville man startet kanskje tenke seg å starte med å se på beliggenhet, gode stoler og tilgang til kaffe/catering. Men det finnes det enkle løsninger på.


Det som derimot ikke mange reflekterer over er hvor viktig det er med god lyde lydforhold, godt lys og ikke minst en skjerm/bilde løsning som gjør at alle deltagere ser godt.


For mange er dette noe man naturlig tenker over når man skal innrede et kontor, men hva om man også satte fokus på dette, i de situasjoner man flytter arbeidsdagen/kontoret sitt ut til et møterom ?
For meg er lyden viktig, dersom jeg skal sitte en hel dag i et større rom med flere mennesker, vil det være en naturlig grunn støy i lokalet. Alt lager lyd. Menneskene, det utstyret de måtte ha med seg, projektoren, lysarmaturene (sett at de er av eldre årgang), trafikken utenfor og så videre. Ja man kan holde på i evighet med denne listen. Poenget mitt med dette er å belyse hvor viktig det er for deg som leier ut møterom/konferanserom eller lignende med tilrettelagt lyd og å fjerne støykilder så godt det lar seg gjøre.


I artikkelen vår om assistert hørsel, som du finner ved å trykke her. Forteller vi om de 3 vanligste måtene å praktisere assistert hørsel.Det er også viktig at de personer som inne har en normal hørsel får gode lytte forhold, dette vil i større grad frita en for anledningen til å bli, ufokusert, få hodepine og å bli utslitt av å sitte i møtet.


Fokuset må ligge i typen anlegg du velger. Du vil ikke ha de kjipe billigere høyttalerne som lager "gammel radio -lyd ", men du vil heller ikke ha det systemet som er størst og spiller høyt med mye bass.Det du vil ha, er et system med taletydelighet, som dekker lokalet ditt jevnt, med uforvrengt lyd, uten at man tenker over at det er en høyttaler i rommet. Da har du vunnet!Jevn og uforvrengt lyddekning i rommet kommer som et resultat av at du har valgt riktig høyttalerløsning til riktig rommet og formålet. faktorene som bestemmer dette er blant annet størrelse på rommet, h


vilken type lyd; konsert, tale eller bakgrunnsmusikk. Samt antallet personer rommet skal være beregnet for.En annen faktor, er bildeløsningen du velger. Det er viktig att du har en behagelig bildeløsning. Der vil jeg anbefale deg skjerm. Dette er fordi at projektorer har noen minus i forhold til hva en skjerm har. De mest kjente og uønskede er støy fra projektorens vifte, varmeutvikling og levetid. Dette i sammen med høy pris for å oppnå godt bilde gjør at projektoren er utdatert til dette formålet. Suksessfaktoren og løsningen ligger i skjerm. Og da riktig skjerm.


Du har kanskje hørt at noen snakker om lyssterke skjermer, matt eller glanset overflate og til og med at noen har berøringsfunksjoner som lar deg bruke skjermen som et gigantisk nettbrett.

Vel, det er de faktiske forholdene du møter når du sjekker inn på et oppdatert møterom. Man møter en touchskjerm med en usb og en hdmi tilkobling som sender bilde og aktiverer touch funksjonen mot din pc. Denne skjermen har som regel en matt overflate som hindrer at det blir gjenskinn i fra vinduer og lysarmaturer som potensielt kan reflektere i skjermen (det er blant annet dette som gjør deg sliten i øynene og hodet).

En sånn skjerm ivaretar ikke bare HMS, men den gir også en del riktige pedagogiske verktøy til foredragsholder/møteholder.


Ctouch Riva er en sånn skjerm, som vi har utrolig gode erfaringer med.

Ctouch Riva er ikke bare en "vanlig skjerm med touch" neida, det er en ganske så

smart innretning med 4K oppløsning, matt skjermflate og responsiv touch. Den har et Android operativsystem som lar deg få muligheten til å jobbe med skjermen uten noen som helst PC.


Du kan også koble den trådløst opp mot Wifi og benytte Eshare appen til å sømløst streame opp til skjermen via wifi. Man kan ha flere mobile enheter mot skjermen samtidig.


Det er en bonus til med denne skjermen. I de fleste møterom slipper du å kjøpe til ekstra høyttalere. Dette er fordi den er utstyrt med en av de fremste merkene høyttaler i skjermen.

Den innehar JBL 80W høyttalere som utgjør den beste skjermlyden du har hørt i fra en interaktiv skjerm. i tillegg til dette har den innebygd lyssensor som passer på at du hele tiden har den beste lysstyrken. Til og med under direkte sollys.
Bare for å oppsummere kort:

 • Nøyaktig og responsiv touch. Skiller penn, finger og håndflate.

 • Ingen driverinstallasjon eller kalibrering

 • Bruk programvare du allerede kjenner fra din egen Windows-PC, Mac eller Chromebook / -box - eller bruk integrert whiteboard-app, nettleser og andre lokale apper

 • Den beste lyden! Kraftige, integrerte høyttalere fra JBL (80W)

 • Koble til med en enkelt USB-C og få bilde, lyd, touch og lading på opptil 100W på en enkelt kabel

 • 5 års garanti - garantiservice utføres på stedet

 • 5 års Radix Viso skjermadministrasjon inkludert

 • Leveres i 55,65, 75 og 86 tommers størrelse.


Med en Ctouch Riva i ditt møterom, har du løst mange faktorer. Den resulterer nemlig i følgende gevinster:


 • Mindre installasjon, og der med lavere installasjons utgifter.

 • Mindre støy i lokalet

 • Mer brukervennlighet

 • Økt fokus på møtet

 • Bedre ergonomiske forhold

 • Et produkt med god levetid og support

 • Kan rigges for videokonferanse!

 • Og ikke minst, du slipper å installere høyttalere og får dermed en billigere løsning!Dette er altså den riktige investeringen for dit møterom!Her kan du få en kort innføring i noen av skjermens funksjoner:
Har du spørsmål eller ønsker en pris på dette produktet ?

Kontakt meg på epost oddgeir@lovoldlyd.no eller telefon 96200592

Oddgeir Løvold - Daglig leder

0 visninger
 

LØVOLD LYD

+47 712 92 222

©2020 by Løvold Lyd