top of page

Her kan du lese tilbakemeldinger fra våre kunder!

Referanser

Utleie

Trond Sæterøy - Rastarkalvspelet

I Rastarkalvspelet har vi fått levert tjenester fra Løvold lyd ved øvinger og forestillinger i juni 2019.

Det er lov å si at vi er særdeles godt fornøyd!

 

Oddgeir Løvold er svært imøtekommende og løsningsorientert, og har på eget initiativ satt seg inn i våre behov og vårt øvingsopplegg, langt ut over hva vi hadde forventet.

Kvaliteten på lyden har vært helt vellykket, både timing og tydelighet har vært svært tilfredsstillende for aktører og publikum.

 

Vi kan trygt gi våre anbefalinger!

Svein Ove Dale Østrem
Medialinja, Molde VGS

Ved medielinja på Molde Videregående Skole er Løvold Lyd kort og godt vårt førstevalg som samarbeidspartner på eksterne produksjoner. Etter fler års samarbeid vet vi at vi alltid får mye mer enn vi kan forvente. 
Løvold Lyd gir gode priser og leverer et lydprodukt av høy faglig kvalitet. Sammen har vi dermed fått mulighet til å utføre krevende flerkameraproduksjoner for store aktører som NRK. At Oddgeir Løvold i tillegg har en god pedagogisk formidlingsevne ovenfor elevene våre i crewet er en ekstra bonus som sikrer gode resultater og ekstra læringsutbytte.

Bjørn Ølander
Eidsvåg Ungdomslag

Eidsvåg Ungdomslag takkar Løvold Lyd for flott lyd på revyen: "Gift, men ikkje fanatisk" som hadde premiere 3.februar 18 på Ungdomshuset Bergtun.  Produksjonen var ganske komplisert med 30 aktørar på scenaog bruk av 20 trådlause mikrofonar, band med 5 medlemmar og til saman 21 ulike innslag på scena. Oddgeir Løvold har stålkontroll på det tekniske og ser i tillegg ein svært behagelig kar å samarbeide med. Våre beste anbefalingar.
Bjørn Ølander

Salg/installasjon

Terje Gundersen-Røvik

Løvold lyd er ein seriøs aktør som leverer høg kvalitet. Montering vart utført på ein framifrå god måte og opplæring var rett på sak. Effektiv montering og god opplæring gjorde at vi kunne bruke videokonferanseutstyret med ein gong. Vi gjekk rett i møte etter opplæringa og har brukt utstyret jamnleg etter dette. I tillegg til kvalitet i levering er Løvold Lyd eit firma med tilsette som gir tillit. Dei sel ikkje produkt du ikkje treng og gir god rådgjiving slik at du får det du treng.

bottom of page