Løsninger for skole og utdanning

Ctouch Riva

CTOUCH er interaktive skjermer med multi touch i en stilfull finish i størrelser fra 55'' til 86'' og oppløsning i 4K / UHD.

Skjermen har adaptiv touchteknologi, dvs at skriveresponsen tilpasser seg til farten du skriver.

Du kan koblet til med din pc eller Chromebook med full touch eller bruke skjermens innebygde android. Uten ekstern enhet vil du likevel ha nettleser og en svært god whiteboard tilgjengelig.

Du kan også skrive oppå alle kilder.

Promethean ActivPanel

På en ActivPanel kan du koble til ekstern pc eller Chromebook med full touch - eller jobbe direkte på skjermens innebygde android uten å måtte koble til en ekstern enhet. Skjermen fungerer som et stort nettbrett der du har whiteboard, nettleser, apper og kan skrive oppå alt du jobber med. 

Du kan ta med deg skjermbilde fra alle kilder rett inn i whiteboarden når som helst.

Og ikke minst, med ActivConnect kan du speile alle typer elevenheter, iPad, smarttelefon, pc/Mac og Chromebooks fra alle produsenter opp til skjermen.

Dokumentkamera

Dokumentkamera er ypperlig til læringsaktiviteter sammen med interaktive tavler og skjermer.

 

Detaljer kommer klart frem og du kan bruke konkreter, arbeidsbøker eller du vil studere floraens små hemmeligheter.

Det er bare å plassere et objekt under objektivet og lampen, så vises alt du vil sette fokus på ned til den minste detalj.

ClassVR

ClassVR er et kompett VR og AR system for klasserommet. Det tilbyr engasjerende og oppslukende erfaringer for elever i alle aldre, og gir dem mulighet til få kjennskap til og forstå fag og emner gjennom personlig erfaring.

Sammen med Richo Theta 360 graders kamera kan man også produsere eget innhold til brillene. Dette øker læringsutbyttet for eleven betraktelig.