Web og Grafikk

Vi er der når du har en ide!

Tanken på å arrangere kan være spennende, men det er også mye detaljers om må på plass. Her ser vi at både små og store arrangører har et tydelig behov for bistand, derfor har Løvold Lyd tilpasset tjenestene sine innen grafikk og arrangør støtte slik.

NETTSIDE

Oppsett og utforming av arrangementsnettside.

Løvold Lyd kan bistå arrangører, organisasjoner og lignende med å registrer domene, sette opp, designe og i drift sette nettsider til spesifikke formål.

SOSIALE MEDIA

Vi hjelper deg å velge de riktige plattformene!

Vi hjelper deg med å velge de riktige plattformene for å promotere og øke oppmerksomheten rundt ditt arrangement! Vi bistår gjerne med oppsett av konto og design av annonser.

TRYKKSAKER

plakater og flyers

Løvold Lyd bistår gjerne med design og oppsett av plakater, flyers og annet grafisk materiale en arrangør kan ha behov for!

ADGANGSTEGN OG IDKORT

Vi hjelper deg med akkreditteringen!

Vi designer og printer gjerne IDkort eller akkrediteringskort til din bedrift, organisasjon eller arrangement.  Vi bruker hardplast kort med holdere som gjør at kortene kan brukes flere ganger og overlever røff behandling.

RÅDGIVNING TIL ARRANGØRER

Vi deler gjerne våre erfaringer!

Vårt mål er å gjøre kundens arrangement til den beste utgaven. Da er det viktig å dele kunnskapen vi sitter på!

IKT

IKT er blitt en viktig faktor!

Under et arrangement er det viktig at IKT spiller på lag. Vi har fagkompetanse på feltet og bistår gjerne med alt i fra kurs og opplæring i programvare  til installasjon, drift og vedlikehold av nettverk, klient og server -infrastruktur.

Løvold Lyd AS

  • Org.nr: 925603724

  • Postmottak: post@lovoldlyd.no

  • Besøksadresse:
    Nordmørsvegen 21, 6631 Batnfjordsøra

  • Sentr.bord: +47 712 92 222

  • Facebook
  • Snapchat Social Ikon
  • Instagram
©2020 by Løvold Lyd AS