top of page

Utleie og produksjon

Utleie, turnerende produksjoner, teater, konserter er blant de aktivitetene vi er gode på. Det er alltid vårt fremste fokus att en hver konsert, turne eller forestilling skal levere opplevelser av den beste mulige art. I dette arbeidet er vår åre lange kompetanse og erfaring en viktig nøkkel! 

Turneer, prosjekter og konserter

Løvold Lyd AS sitt personell er godt vant med turne livet, planlegging av turneer og gjennomføring av dette. Det dreier seg om alt i fra skriving av tekniske raidere, preproduksjoner, utstyrsvalg, teknisk advancing av turneenes konserter og skolering av crew. Vi samarbeider ofte med flere store navn innen norsk musikk.   Også med valg av utstyr og kompetanse til konserter og prosjekter har vi bred erfaring, her går vi alltid igjennom viktig planlegging og observering av behov før vi starter på gjennomføringen. 

Teater og spel

Teater og spel er noe vi liker å holde på med og er dyktige på. Helt fra planleggingsfasen og til gjennomføring er vi fremoverlente og effektive i våre oppgaver. Noe som gir produsent og skuespillere den forutsigbarheten de trenger. Spesielt viktig er det att vi har høy teknisk kompetanse og systemforståelse når det kommer til komplekse utstyr sammensetninger, oppsett og drift av disse.

bottom of page